Vegan glutenfri sallad med pesto och pulled oats

Denna sallad går snabbt att slänga ihop och innehåller mycket protein och vitaminer. 

Ingredienser:
GF pasta för 4 personer 
1 knippe sparris
2-3 tomater
1/2 rödlök
2 dl spenat
2 msk olja 
1 msk äppelcidervinäger
1 frp pulled oats tomat
1 burk ekologisk pesto

Gör så här:
1. Sätt på pastavattnet och koka pastan enligt anvisningarna på paketet. 
2. Ta bort stjälken längst ner på sparrisen och hacka av toppen (släng dem inte). Hyvla sparrisen tunt på längden och skölj sparrisslingorns och toppen av sparrisen. 
3. Sätt på stekpannan på spisen och häll i lite olja. Stek pulled havre gyllene. 
4. Hacks resten sv grönsakerna och lägg upp på ett fat. Ringla över olja, äppelcidervinäger, salt och peppar.
5. Blanda pesto med pasta och bygg ihop din egna sallad med pulled havre och grönsallad. 

Mycket gott!!

(null)

Visa fler inlägg