Nästan som fiskpinnar

Den här rätten tycker jag är en bra variant på fiskpinnar...
Ingredienser 4 pers:
600 g torsk
900 g potatis
1/2 tesked salt
1 krm peppar
25 gram smör
1 tsk paprikapulver
1 dl ströbröd
1 dl hackad persilja
1 1/2 dl riven ost
1 citron
3 dl gräddfil
250 g harico verts
Gör så här:
Tina fisken om den är fryst
Sätt ugnen på 200 grader
Skala och koka potatisen
Skär fisken i portionsbitar och lägg den i en smord ugnssäker form. Krydda med salt och peppar
Smält matfettet i en kastrull. Rör ner paprikapulver, ströbröd, persilja och ost. Fördela brödblandningen över fisken. Sätt i mitten av i ugnen ca 15 minuter.
Riv skalet av citronen och skär den i klyftor. Blanda gräddfil och citronskal, smaksatt med salt och peppar. Koka haricots verts enligt anvisningarna på förpackningen.
Servera fisken med potatis, citronsås, haricots verts och citrinklyftor.
Visa fler inlägg