Supersnabba laktos och glutenfria hamburgerbröd

Igår kom vi på att vi ville bjuda över våra grannar på lite grill då det var så himla fint väder. Behövde ett snabbt recept på laktos och glutenfria hamburgerbröd och hittade ett på anja forsnors blogg. Vart annars, hon har hur grymma recept som helst! 

Ingredienser: 
250 g laktosfri kvarg
1 dl mixade havregryn eller boveteflingor (jag tog hälften/hälften)
1 dl mjöl, jag tog hälften rismjöl, hälften mandelmjöl.
2 tsk fiberhusk
1 tsk bakpulver
Lite salt
Sesamfrön till topping

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 200 grader
2. Blanda allt i en bunke, förutom sesamfröna.
3. Forma 4 st hamburgerbröd och lägg på ett bakplåtspapper, toppa med sesamfrön.
4. Sätt in i mitten av ugnen ca 15-20 minuter eller tills de blir gyllenbruna.
5. Låt svalna helt.

Fyll med din favoritburgare/grönsaker!!