Glutenfri torsk i äggsås med dill

Klassisk rätt som inte tar en evighet att laga. Receptet kommer från Jills mat efter säsong. 
 
Ingredienser:
700 g torskfilé (msc-märkt)
2 1/2 dl grädde
1 knippe dill (går också med fryst)
1/2 tsk ättika 12%
4 ägg
Salt och peppar
 
Gör så här:
1. Koka äggen i 7-9 minuter. Skala och hacka dem sedan grovt. 
2. Koka torskfilérna i saltat vatten tills de är färdiga (tar endast några minuter)
3. Häll bort vattnet från fisken och häll på grädde och finhackad dill. Smaka av med salt och peppar.
4. Lägg sisst i ägghacket på fisken och servera med lite extra dill på toppen. 
 
Tillbehör kan vara potatis, broccoli eller varför inte stuvad kål. 
 
Smaklig måltid! 
 


Visa fler inlägg