Paleo kladdkaka

Chokladkaka utan mjöl 
 
3 ägg 
10 dadlar 
2 dl mandelmjöl
1 dl kokosflingor
5 msk kakao
1/2 dl kokosolja
1 msk honung
1 tsk vaniljpulver
1 tsk bakpulver
1 nypa salt 
 
Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader. 
2. Mixa dadlar och kokos i en metberedare.
3. Häll i mandelmjöl, kakao, vaniljpulver, bakpulver och salt och mixa lite till.
4. Smält kokosolja och häll ner i smeten tillsammans med ägg och honung. Mixa allt till en jämn smet.
5. Smörj en form med kokosolja och pudra över kokosflingor. Häll smeten i formen och pudra över kokosflingor.
6. Sätt in kakan i ugnen i ca 8 min. Den ska vara kletig när du tar ut den.
7. Ställ in kakan i kylen minst 1 timme innan servering.
8. Servera med grädde eller glass och färska hallon. 
 
 
 
 
#1 - - Malena:

Blev den bra den här kakan? God?

Svar: Ja, jag tyckte den var god! Bjöd den på jobbet med hallon och grädde och det var många som gillade den. Men ska vara bär till tycker jag, då smakar den som bäst!
Naturalfoodandsweets