Vegan portabello fajitas
Receptet hittade jag på Pinterest, men följde det inte till punkt och pricka. Vill du se receptet hittar du det här annars kommer mitt recept här nedan.
2 personer.
Ingredienser:
1 paprika
1 lök
2 portabellosvampar
1/2 påse ekologisk fajitas kryddmix från spicemaster (för jag är lite lat och för att den är bra)
Rapsolja å steka i
Glutenfritt tacobröd
Salt
Peppar
Tillbehör:
1 lime
1 hackad tomat
1 hackad avocado
1 kruka koriander, hackad
Och mer tillbehör om ni önskar.
Gör så här:
1. Dela löken på mitten och skär i strimlor, gör samma med paprikan. Portabellon skär du fint i strimlor direkt.
2. Hacka tomat, avocado och koriander smått.
3. Hetta upp pannan och fräs lök och grönsaker tills de börjar bli mjuka. Ta i halva påsen fajitasmix och låt steka lite till.
4. Salta och peppra
5. Lägg lök, paprika och portabello i tacobrödet, ta på lite tomat, avocado och pressa över lite lime. Strössla sist på koriander.
Hugg in, för det är gott!!
