Vegan portabello fajitas

Jag har aldrig ätit fajitas fajitas, för än nu. Igår var första gången och hade jag vetat innan att det var så enkelt och så gott, ja.. då hade första gången varit mycket tidigare 💚

Receptet hittade jag på Pinterest, men följde det inte till punkt och pricka. Vill du se receptet hittar du det här annars kommer mitt recept här nedan. 

2 personer. 
Ingredienser: 
1 paprika
1 lök
2 portabellosvampar
1/2 påse ekologisk fajitas kryddmix från spicemaster (för jag är lite lat och för att den är bra)
Rapsolja å steka i
Glutenfritt tacobröd
Salt
Peppar

Tillbehör:
1 lime
1 hackad tomat
1 hackad avocado
1 kruka koriander, hackad
Och mer tillbehör om ni önskar.

Gör så här:
1. Dela löken på mitten och skär i strimlor, gör samma med paprikan. Portabellon skär du fint i strimlor direkt. 
2. Hacka tomat, avocado och koriander smått. 
3. Hetta upp pannan och fräs lök och grönsaker tills de börjar bli mjuka. Ta i halva påsen fajitasmix och låt steka lite till. 
4. Salta och peppra
5. Lägg lök, paprika och portabello i tacobrödet, ta på lite tomat, avocado och pressa över lite lime. Strössla sist på koriander. 

Hugg in, för det är gott!! 
(null)