Mina egna veganska chokladkakor

Haloj! Detta recept har jag jobbat lite på. Första gången jag gjorde den blev det hur bra som helst, det enda var att jag inte riktigt kom ihåg vad jag hade i och hur mycket. Så jag har fått exprimentera mig fram till ungefär samma recept några gånger och även ugnstiden. Fast nu tror jag att jag fått till det. 


Barnen gillar dem och de innehåller inga nötter, ägg eller vitt socker. 

Ingredienser:
1/2 dl majsmjöl
1/2 dl kakao
1/2 dl teffmjöl
1/2 dl bovetemjöl
1 dl havregryn
2/3 dl sesamfrön
1/2 dl kokosflingor 
2 msk psyliumfröskal 
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljpulver
1/2 dl lönnsirap
1/2 dl kokosolja
1 1/2 dl vatten
Om man vill är det även gott med lite chokladkross i smeten.

1. Sätt ugnen på 180 grader
2. Blanda alla torra ingredienser
3. Blanda i de blöta och låt vila 10 min
4. Sleva upp med en liten sked små kakor på ett bakplåtspapper. Ja, det är kladdigt.
5. Grädda ca. 45-50 min
6. Ta ut och svalna (de stelnar något när de svalnat)