Våffla med asiatisk ärt kräm och picklade grönsaker

Jag funderade på om man kunde göra en asiatisk topping till en våffla. Det visade sig gå alldeles utmärkt och den är dessutom helt vegan. Ska jag vara helt ärlig så har jag inte skrivit ner de exakta måtten, men ingredienserna nedan är enligt nedan och måtten är ungefär så här:

Ingredienser:

2 pers.

Grön ärt creme:

2 dl gröna ärtor 
2 dl edamebönor
1/2- 1 lime
3-4 msk koriander
1 tsk rapsolja
1 tsk sesamolja
2 vitlökar
1 tsk chili pulver
4 blad mynta

Picklade grönsaker:
1 morot
1/2 gurka
några rädisor eller rättika
1 dl risvinäger
lite salt
1-2 tsk sesamolja

rostade sesamfrön

Gör så här:

1. Grön ärt creme: lägg alla ingredienser i en mortel och börja mosa, tills det blir en ganska grov kräm. Salta och peppra.
2. Blanda risvinäger, salt och sesamolja. Rör tills saltet löst sig och blanda i det tunnt skurna/hyvlade grönsakerna.
3. Rosta sesamfröna i en stekpanna.
4. Klart att avnjuta på en våffla eller macka. Grön ärt creme, picklade grönsaker och rostade sesamfrön på.