Chapati bröd (Indiskt tunnbröd)

Detta fantastiska recept kommer från tidningen glutenfritt. Chapati är indiska tunnbröd gjorda i stekpannan men du kan även använda de som tunnbröd. 

Ingredienser:
3 dl durramjöl
2 tsk fiberhusk
1 tsk salt
2 dl vatten

Gör så här: 
1. Blanda de torra ingredienserna. 
2. Blanda i vatten, lite i taget och blanda runt. Låt de svälla något och forma sedan fyra runda bullar. Kavla brödet mellan två bakplåtspapper eller på ett väl mjölat bakbord. Jag har en tortilla press och använde den. Perfekt runda och tunna bröd. 
3. Stek bröden på hög värme tills de fått färg. Pressa gärna ner brödet i stekpannan lite då och då för att den ska få färg. 
4. Lägg brödet mellan två handdukar. 

Jag har ingen bra och rättvis bild på bröden tyvärr, men de var lätta att göra och goda!